donderdag 7 januari 2010

HAVE FAITH & KEEP THE SPIRIT ALIVE ! MAKE THE PLEDGE !

After waking up, it is now-adays a ritual, .. to put on the laptop and make a daily Mugshot.

But today i was defragmentating my c: disk on my laptop, so the night my laptop was doing overtime with defragler. a very great programm to make your disk clean and fast again.

My internet was slow, but after using the ccleaner and defragler the disk was as new !


Making a new picture is each time a moment of FFFUNNN, just smiling with a certain look, making funny faces and holding things or making a certain pose/move is the factor of succesfull pictures and a great MugshotSHOW.

FOR NOW i am ready to go under the shower, take some bread(breakfast) and make my day one to remember !

Enjoy yours, hopefully we see eachother,.... just connect to http://www.godogood.org/

Share your thoughts by mailing me.
If you are ready, make an appointment and visit me !

I am open for your suggestions.
let's make this world a better world !


GODOGOOD (CharityClubCompany@GMail.com) een organisatie die zich inzet om mensen te motiveren, te inspireren en te activeren op het niveau van zelfhulp, samenwerken en het opzetten van sociale voorzieningen en sociale activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

RechtVaardigNederland.EU een website met links naar portalen en instellingen die betrokken zijn bij de rechtvaardiging van het leven in een democratische wereld met producten en diensten, die menswaardig en milieu bewust worden vervaardigd en verhandeld. Acties en Evenementen, Samenwerkingen tussen jong en oud. Gericht op zaken binnen en buiten Europa. Vanuit Nederland gestart door een campagne en gerichte communicatie om jongeren en ouderen bij elkaar te brengen.